top of page
Op afstand begeleid bosbad  (volle maan)
Op afstand begeleid bosbad  (volle maan)

zo 22 aug

|

Zoom

Op afstand begeleid bosbad (volle maan)

Wil je graag ervaren hoe het is om te bosbaden op jouw favoriete plek in de natuur? Een plek die je misschien al goed kent maar graag op een andere en verdiepende manier wilt ervaren? Doe dan mee met dit op afstand begeleide bosbad.

De sessie is volgeboekt
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

22 aug 2021, 19:00 – 21:00

Zoom

Over het evenement

In een online begeleide bosbad sessie komen verschillende mensen die elk op een andere plek in de natuur zijn, samen in Zoom. Gedurende twee uur zal ik jou en de anderen vervolgens begeleiden in een bosbad ervaring. Ik doe dit door middel van het geven van begeleide meditaties en korte eenvoudige instructies om je zintuigen te openen. Ook kan je op gezette momenten delen wat je waarneemt, alleen wanneer je hier behoefte toe voelt.

Tijdens een dergelijke sessie heb je altijd een oortje van je koptelefoon in en de andere uit. Je telefoon kan je gedurende het bosbad in je zak houden dus die hoef je nauwelijks te gebruiken of vast te houden tijdens het bosbad zelf. 

Een voordeel van meedoen aan een online begeleid bosbad is dat jij de regie houdt over waar en, eventueel met wie, je het bosbad wilt ervaren. Bosbaden op jouw favoriete plek in de natuur kan een extra verrijkende en verdiepende ervaring zijn. Ook wanneer je de natuur en die plek heel goed kent. Je kan het doen in een park, vanuit jouw tuin of balkon maar je kan natuurlijk ook een bos of het strand of een andere natuurlijke plek opzoeken. 

Hoe werkt het?

- Download de gratis Zoom-app op jouw smartphone https://zoom.us/

- Zoek een plek in de natuur waar je je prettig voelt en waar je 2 uur lang zonder afleiding kunt zijn. Dit kan zijn een bos, maar jouw tuin, een park of andere natuurlijke omgeving kan ook.

- Druk bij aanvang van het bosbad waarvoor je je hebt ingeschreven op de Zoomlink die je per e-mail ontvangen hebt.

- Zorg dat je telefoon vol is en een goede ontvangst heeft. Neem waar mogelijk een mobiele oplader mee.

- Verder heb je een koptelefoon nodig, een zitmatje of kleedje en kan je een notitieboek meenemen en thee of iets anders te drinken. 

- Kleed je zo aan dat je het niet te warm of te koud hebt. We zullen niet veel of ver wandelen. 

Na het boeken van een kaartje ontvang je een email met daarin de link naar de Zoom meeting, meer informatie over hoe je Zoom gebruikt en hoe je je het beste kan voorbereiden.

Aantal deelnemers: minimaal 5 (bij minder dan 5 deelenemers wordt het bosbad geannuleerd en ontvang je je geld terug), maximaal 20.

Taal: De sessies worden in het Nederlands en/of Engels begeleid, afhankelijk van de behoeften van de deelnemers.

Let op: door weersomstandigheden kan een geplande wandeling worden uitgesteld naar een andere datum. In dat geval ontvang je een bericht met alternatieve datums om uit te kiezen.

Tickets

  • Online begeleide bosbad sessie

    € 18,00
    +€ 0,45 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page