Algemene voorwaarden

Reserverings- en betalingsvoorwaarden

Openbare fysiek begeleide forest bathing sessies & online begeleide sessies

  • Aanmelden en betalen gebeurt via deze website. Vanaf het moment dat de deelnemer heeft geboekt en betaald is de reservering definitief. Na ontvangst van betaling neemt The Forest Bathing Circle contact met de deelnemer op. 

Prive en op maat gemaakte sessies

  • Na het bespreken van de deelnemer zijn of haar wensen zal The Forest Bathing Circle een offerte verzenden waarop akkoord gegeven dient te worden. Op dit moment is de reservering definitief. Na afloop van de activiteit zal The Forest Bathing Circle een factuur verzenden die binnen 30 dagen na ontvangst betaald dient te worden

 

Annuleringsvoorwaarden

Openbare fysiek begeleide forest bathing sessies & online begeleide sessies

  • Door deelnemer: eenmaal geboekte en betaalde activiteiten kunnen niet worden geannuleerd. Wel kan jouw plaats worden doorgegeven aan een bekende; stel mij daar dan uiterlijk één dag van te voren van op de hoogte via theforestbathingcircle@gmail.com (of 06 – 38544251). Wanneer de deelnemer niet op de afgesproken datum, tijd en plek op komt dagen zonder een annulering te hebben doorgegeven, verliest de deelnemer het recht om op een ander tijdstip deel te nemen. Een nieuwe reservering zal dan gemaakt moeten worden. 

  • Bij calamiteiten: bij ziekte van de gids (Eefje Ludwig) of andere calamiteiten, wordt de activiteit verplaatst naar een andere datum. Als de nieuwe datum voor de deelnemer niet goed uitkomt, kan deze ervoor kiezen het geld terug te ontvangen.

  • Annulering bij extreme weersomstandigheden (code oranje of rood KNMI) en/of vanaf windkracht 6 al dan niet met windstoten en/of temperaturen >29°C): activiteiten worden geannuleerd. Je krijgt daar uiterlijk één dag van te voren via de mail bericht over.

Vertrouwelijkheid

Alle informatie die door deelnemers tijdens de activiteit wordt verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Ook van deelnemers zelf wordt verwacht dat zij de informatie van andere deelnemers vertrouwelijk behandelen. Wat binnen de groep wordt gezegd, blijft binnen de groep.

 

Verantwoordelijkheid

Deelnemers aan activiteiten:

  • Erkennen het risico dat outdoor activiteiten, in natuurlijke omgevingen, risico’s met zich mee kunnen brengen, zij het persoonlijk dan wel materieel voor zichzelf of derde partijen

  • Zijn zich bewust dat in sommige gevallen de activiteiten plaatsvinden op locaties waar in het geval van een ongeval de noodhulpdiensten er langer over kunnen doen om te arriveren. 

  • Erkennen dat The Forest Bathing Circle en diens gidsen waar mogelijk altijd veiligheidsrisico's uit de weg zullen gaan, maar geen invloed hebben op onvoorspelbare risico factoren. 

 

Deelnemers aan activiteiten verklaren zich bij deelname akkoord dat The Forest Bathing Circle als organisator van de activiteit of evenement niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor eventuele geleden schade.

Bij registratie en deelname in een activiteit gaat de deelnemer akkoord dat:

  • hij / zij zich bewust is van de risico’s van de activiteit en vrijwillig deelneemt aan de activiteit

  • hij / zij de regels en richtlijnen respecteert die door The Forest Bathing Circle gegeven worden, evenals aanbevelingen en instructies opvolgt; voor zijn/haar eigen veiligheid, die van de anderen (deelnemers of geen-deelnemers) en voor de setting waar de activiteit plaatsvindt, zij het een openbare natuurlijke omgeving of privé terrein. 

 

The Forest Bathing Circle neemt geen verantwoordelijkheid voor ongepast gedrag van de deelnemers tijdens activiteiten of voor schade veroorzaakt door een derde partij (deelnemer of geen deelnemers) of de natuurlijke omgeving. 

 

The Forest Bathing Circle en diens gids is in het bezit van een Zakelijke Schade Aansprakelijkheids verzekering. 

 

The Forest Bathing Circle en diens gids is in het bezit van een EHBO Diploma Eerste Hulp. 

 

Tijden

De tijden van de activiteiten zijn indicatief en gebaseerd op ideale omstandigheden. Deze tijden kunnen teruggebracht worden of veranderen door weersomstandigheden. Er is een 10-minuten tolerantiebeleid zodat alle deelnemers kunnen aankomen op de plek zoals die aangegeven staat onder ‘ontmoetingsplek’. 

 

Copyright en eigendomsrecht

Van de teksten en het beeld op deze website, de huisstijl, al het online en offline studiemateriaal en van alle oefeningen, ligt het copyright bij Eefje Ludwig van The Forest Bathing Circle © . Deelnemers aan de openbare en besloten bosbaden en evenementen verklaren zich bij deelname akkoord met dit copyright en het intellectuele eigendomsrecht.

 

The Forest Bathing Circle ©

Eefje Ludwig

De Rijpstraat 137 / 1056 XN / Amsterdam

Kamer van Koophandel  66818060

BTW nummer NL 001661522B89

Rekeningnummer NL41 INGB 0007501650 tnv ELudwig Productions