top of page
Online begeleid bosbad
Online begeleid bosbad

vr 29 jan

|

Zoom

Online begeleid bosbad

In dit op afstand begeleide bosbad, doe jij met jouw telefoon mee vanuit jouw nabijgelegen favoriete plek in de natuur. Ik begeleid je vanuit het bos nabij Amsterdam.

De sessie is volgeboekt
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

29 jan 2021, 12:00 – 14:00

Zoom

Over het evenement

In een online begeleide bosbad sessie komen verschillende mensen die elk op een andere plek in de natuur zijn, samen in Zoom. Gedurende twee uur zal ik jou en de anderen vervolgens begeleiden in een bosbad ervaring. Ik doe dit door middel van het geven van begeleide meditaties en korte eenvoudige instructies om je zintuigen te openen. Ook kan je op gezette momenten delen wat je waarneemt, alleen wanneer je hier behoefte toe voelt.

Tijdens een dergelijke sessie heb je altijd een oortje van je koptelefoon in en de andere uit. Je telefoon hoef je verder eigenlijk nauwelijks aan te raken of te gebruiken.

Een voordeel van meedoen aan een online begeleid bosbad is dat jij de regie houdt over waar en, eventueel met wie, je het bosbad wilt ervaren. Ook kan ik als gids zoveel mogelijk inspelen op de locatie en de omstandigheden van de deelnemers.

Hoe werkt het?

- Download de gratis Zoom-app op jouw smartphone https://zoom.us/

- Zoek een plek in de natuur waar je je prettig voelt en waar je 2 uur lang zonder afleiding kunt zijn. Dit kan zijn een bos, maar jouw tuin, een park of andere natuurlijke omgeving kan ook.

- Druk bij aanvang van het bosbad waarvoor je je hebt ingeschreven op de Zoomlink die je per e-mail ontvangen hebt.

- Zorg dat je telefoon vol is en een goede ontvangst heeft. Neem waar mogelijk een mobiele oplader mee.

- Verder heb je een koptelefoon nodig, een zitmatje of kleedje en kan je een notitieboek meenemen en thee of iets anders te drinken. 

- Kleed je warm aan! We zullen niet veel of ver wandelen. 

Na het boeken van een kaartje ontvang je een email met daarin de link naar de Zoom meeting, meer informatie over hoe je Zoom gebruikt en hoe je je het beste kan voorbereiden.

Aantal deelnemers: minimaal 5 (bij minder dan 5 deelenemers wordt het bosbad geannuleerd en ontvang je je geld terug), maximaal 20.

Taal: De wandelingen worden standaard in het Engels begeleid (of in het Nederlands als we een geheel Nederlandstalige groep hebben)

Let op: door weersomstandigheden kan een geplande wandeling worden uitgesteld naar een andere datum. In dat geval ontvang je een bericht met alternatieve datums om uit te kiezen.

Tickets

  • Online begeleide bosbad sessie

    € 18,00
    +€ 0,45 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page