top of page
PARTICULIEREN-01.jpeg

IK BEGELEID JE GRAAG TIJD DOOR TE BRENGEN MET DE NATUUR.​

Voel je dat een diepere en betekenisvolle verbinding met de natuur en jezelf op je wacht, maar weet je niet hoe hier vorm aan te geven? 

Mis je de magie en vreugde van hoe je je als kind verwonderde aan de natuur?​​

Verlang je naar vertraging, tijd en ruimte om self-care en welzijn te prioriteren, zodat jij je leven kan leven met meer gezondheid, rust en verbinding? ​

BOSBADEN OP LOCATIE​

Elke maand begeleid ik bosbaden op prachtige locaties in Nederland. De sessies die ik begeleid bieden een veilige, inspirerende en speelse ruimte en omgeving waarin je kennis kan maken met bosbaden of jouw bestaande beoefening kan verdiepen. Iedereen kan meedoen aan deze sessies; wanneer je onbekend bent met de beoefening maar ook wanneer je al je hele leven aan bosbaden doet.

BOSBAD OP LOCATIE.jpeg

DETAILS

De groepen in deze sessies zijn minimaal 4 en maximaal 10 personen groot. De bosbaden, die gemiddeld 3 uur duren, bieden een ruimte en tijd waarin je je kan overgeven aan de natuur en mijn begeleiding. Ondanks dat ze een bepaalde structuur en opbouw volgen zijn ze altijd afgestemd op de behoeften van de groep, de locatie, en seizoen- en weersomstandigheden.  Na een introductie over de oorsprong en effecten van bosbaden beginnen we met het opwarmen van de zintuigen en het landen op de plek, waarna we door middel van bepaalde uitnodigingen onze verbinding en contact met de natuur verdiepen. Wanneer je werkt met de uitnodigingen heb je ruim de gelegenheid om afstand te nemen van de groep. Tijdens deze sessies is er ook de gelegenheid om waarnemingen die je doet te delen in de groep, indien je dat wilt. De sessie wordt afgesloten met thee en een versnapering.  Op het moment begeleid ik deze bosbaden in de Amsterdamse Waterleiding Duinen, nabij Haarlem.

BESLOTEN GROEP

Naast deze openbare sessies begeleid ik ook individuen of groepen op verzoek. In het voorbereiden en begeleiden van jou of jouw groep houd ik rekening met de wensen en behoeften die er op dat moment zijn. Niet alleen de aanpak en structuur, met bijbehorende oefeningen en focus, maar ook de locatie en duur van het bosbad kan aangepast worden. 

Home: Headliner

AGENDA

 • ZONSONDERGANG BOSBAD IN DE AMSTERDAMSE WATERLEIDING DUINEN
  02 jun. 19:00 – 22:00
  Vogelenzang, 1e Leijweg 2, 2114 BH Vogelenzang, Nederland
  Kom mee bosbaden in de prachtige duinbossen nabij Zandvoort.
 • MIDZOMERAVOND-BOSBAD IN DE AMSTERDAMSE WATERLEIDING DUINEN
  21 jun. 18:30 – 22:00
  Vogelenzang, 1e Leijweg 2, 2114 BH Vogelenzang, Nederland
  Kom mee bosbaden in de prachtige duinbossen nabij Zandvoort op deze midzomeravond. We zijn deze avond extra lang in het bos om te zijn met de langste dag van het jaar. We gaan spelen met deze piek in licht, energie en uitbundigheid.
 • OCHTENDBOSBAD AMSTERDAMSE WATERLEIDINGDUINEN
  01 jul. 09:00 – 12:00
  Vogelenzang, 1e Leijweg 2, 2114 BH Vogelenzang, Nederland
  Kom mee bosbaden in de ochtend in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen
 • ZONSONDERGANG BOSBAD IN DE AMSTERDAMSE WATERLEIDING DUINEN
  20 jul. 18:30 – 21:30
  Vogelenzang, 1e Leijweg 2, 2114 BH Vogelenzang, Nederland
  Kom mee bosbaden in de prachtige duinbossen net voor de zonsondergang.
 • BOSBAD START ENERGETISCHE HERFST IN DE AMSTERDAMSE WATERLEIDING DUINEN
  07 sep. 10:00 – 13:00
  Vogelenzang, 1e Leijweg 2, 2114 BH Vogelenzang, Nederland
  Kom mee bosbaden in de prachtige duinbossen. Rond 7 september begint de energetische herfst, waar middels onze zintuigen aandacht aan zullen besteden en mee gaan spelen.
bottom of page