top of page

BOSBADBOX​

De BosbadBox biedt je tips, inspiratie en concrete uitnodigingen om te doen wanneer je gaat bosbaden. In de BosbadBox vind je het Zakboek, de Kaartenset en het Dagboek. In dit Zakboek vertel ik je meer over de oorsprong van bosbaden, wat het is, de beginselen van de beoefening en wat het je kan brengen. Ook ga ik in op hoe je je kan voorbereiden op bosbaden en hoe je het doet. Zonder dogmatisch te zijn, want elk bosbad is anders. De Kaartenset geeft 30 inspirerende en praktische uitnodigingen die je kunt doen tijdens jouw bosbad. In het Dagboek kan je  jouw bosbadervaringen documenteren. 

​​

Prijs: 25,90

Omslagontwerp: Joyce Zethof

Uitgegeven door Samsara Books, 2022

groep-49.jpg
groep-64.jpg

DIT IS WAT ANDEREN ERVAREN​

BEELDMERK BLACK-01.png

De box ligt heerlijk op mijn nachtkastje en leest fijn weg. De uitnodigingen neem ik vaak mee het bos in. Echt een aanrader en een ultiem kerstcadeau; daar doe je iemand echt een enorm plezier mee! Chapeau Eefje

- Stefanie

BEELDMERK BLACK-01.png

Oh lala, wat mij betreft echt het ultieme cadeautje, de Bosbadbox! 

 

Eefje Ludwig heeft hem met zoveel liefde en gevoel gemaakt dat ik het zelf nooit beter zou kunnen doen.

 

Ook wat betreft de prachtige vormgeving, het super handige formaat dat je makkelijk mee kan nemen en het karakter van de uitnodigingen voor bosbaden - simpel, open en gericht op de zintuigen, zodat je makkelijker uit je hoofd en in verbinding met je lichaam en het bos kan komen. Alleen bij het zien van de Bosbadbox word ik al blij, laat staan als ik die straks naar het bos meeneem! Het liefst zou ik thuis een voorraad willen hebben en ze aan iedereen uitdelen: mensen die fan zijn van bosbaden, mensen die er nooit van hebben gehoord, mensen die overspannen zijn, mensen die zoekende zijn, maar ook bosbad gidsen en natuurcoaches zelf die anderen begeleiden en zelf eigenlijk ook naar wat me-time in het bos verlangen. 

- Kat

BEELDMERK BLACK-01.png

Onze wereld is drukker dan ooit. Veel mensen razen maar door tot ze erbij neervallen en verliezen zichzelf uit het oog. Gelukkig zijn er ook nog mensen die wél de rust weten te vinden. Vaak zijn dit mensen die van nature oog en gevoel hebben voor hun natuurlijke leefomgeving. Niet alleen zíen en voelen zij wat er in de natuur speelt, zij kennen ook de helende werking van een natuurlijke omgeving. Eefje Ludwig is zo’n mens.In het bosbadenzakboek (160 pagina’s) legt Eefje uit wát bosbaden is, hoe ze er toe gekomen is om de opleiding tot bosbadgids te gaan volgen en hoe je zelf – zonder poespas en zweverigheid- zelf van de helende werking van de natuur kunt profiteren. Niet alleen in het bos, maar overal buiten om je heen. De bosbadbox is makkelijk mee te nemen in een rugzak en stevig uitgevoerd. De set is zo samengesteld om iedereen gelegenheid te geven om kennis te nemen van het bosbaden en zich erin te verdiepen.

- Carin van de Ploeg

bottom of page