top of page
START ENERGETISCHE HERFST BOSBAD
START ENERGETISCHE HERFST BOSBAD

do 05 sep

|

Amsterdamse Waterleidingduinen

START ENERGETISCHE HERFST BOSBAD

Wanneer je de seizoenen energetisch bekijkt start de herfst in deze week. In dit bosbad ga je je verbinden met de prachtige en diverse natuur die de Amsterdamse Waterleidingduinen rijk is en met al je zintuigen de naderende herfst waarnemen.

Tijd en locatie

05 sep 2024, 10:00 – 13:00

Amsterdamse Waterleidingduinen, 1e Leijweg 2, 2114 BH Vogelenzang, Nederland

Over het evenement

De prijs is inclusief btw en thee en snack

De prijs is exclusief transport van en naar het ontmoetingspunt en exclusief de 1,50 euro die het kost om een dagkaart aan te schaffen voor de Amsterdamse Waterleidingduinen.

DETAILS

We ontmoeten elkaar bij de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang Oase. Er is een parkeerplaats voor zowel fietsen als autos (2 euro per auto). Er zijn toiletten aanwezig in het restaurant bij de ingang van het gebied.

Voor wie?

Bosbaden  is geschikt voor iedereen die er nieuwsgierig naar is. Het is heel laagdrempelig. Je hebt er geen speciale vaardigheden of kleding voor nodig, alleen een open mind en de intentie om bewust middels je zintuigen contact te maken met de natuurlijke omgeving en elementen. Ondanks dat we niet veel kilometers lopen en het om ontspanning (niet zozeer inspanning) gaat, loop en sta je wel gedurende 3 uur. Daarom is het fijn als je goed ter been bent en goede kleding draagt die geschikt is voor de weersomstandigheden die dag.

– Voor deze wandeling moeten deelnemers 12 jaar of ouder zijn.

– Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op de wandeling.

Wat gaan we doen?

Bosbaden is de kunst van het vertragen en verstillen in de natuur, zodat je kunt ervaren hoe het is om met de natuur te zijn. Het gaat met bosbaden dus om het verdiepen van jouw relatie met natuur evenals het moeiteloos zijn. Als gids neem ik je mee op reis en geef ik je zintuigelijke uitnodigingen die je helpen om uit je hoofd te komen en meer in je lichaam te landen, en evenals bewust te zijn op de plek waar we bosbaden. Er is de mogelijkheid om te delen wat je ervaart en voelt tijdens een bosbad. Maar dat hoeft niet. Alles mag, niets moet tijdens bosbaden. Het bosbad sluiten we af met een theemoment, met wat lekkers erbij.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar theforestbathingcircle@gmail.com

Met het kopen van een kaartje ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website van The Forest Bathing Circle.

Mochten er minder dan 4 aanmeldingen zijn dan wordt het bosbad geannuleerd en ontvang je de gemaakte kosten weer terug of kan je je deelname bewaren voor een ander bosbad dat gepland staat.

Tickets

 • Deelname

  Koop je eigen kaartje of ontvang 5 euro korting wanneer je met z'n tweeen komt. Prijs is inclusief btw, bosthee en versnapering.

  Van € 45,00 tot € 80,00
  • € 45,00
  • € 80,00

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page