top of page
Paleis Soestdijk
Paleis Soestdijk

za 25 sep

|

Baarn

Paleis Soestdijk

Kom mee bosbaden in het prachtige bos van Paleis Soestdijk

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

25 sep 2021, 10:30 – 17:00

Baarn, Amsterdamsestraatweg 12, 3744 AA Baarn, Nederland

Over het evenement

Reserveer je plek via: 

https://www.paleissoestdijk.nl/bosbaden/

Op zaterdag 25 september kan je mee begeleid bosbaden in het prachtige bos achter Paleis Soestdijk. 

The Forest Bathing Circle organiseert tweemaal een bosbad, een van origine Japanse natuurbeleving waarbij je een moment van rust ervaart in het hectische, alledaagse leven.

Tijden: van 09:30 – 12:00 uur of van 14:30 tot 17:00 uur Verzamelen: De Parade, Informatiecentrum Ticketprijs: € 35,- p.p.

{Er geldt een minimum van 5 deelnemers.}

De wandeling start vanaf de ingang van de Boerderij (Amsterdamsestraatweg 12) op de Parade waar u zich kan melden bij het informatiecentrum. De Parade bevindt zich aan de overkant van Paleis Soestdijk. Hier is een parkeerplaats. Wij adviseren echter om op de fiets of met bus 70 naar halte “Paleis Soestdijk” te komen.

Voor wie? Bosbaden is geschikt voor iedereen die er nieuwsgierig naar is. Het is heel laagdrempelig. Je hebt er geen speciale vaardigheden of kleding voor nodig, alleen een open geest en de wil om bewust contact te maken met de natuurlijke elementen. Ondanks dat we niet veel kilometers lopen en het om ontspanning (niet zozeer inspanning) gaat, loop en sta je wel gedurende 2,5 uur. Daarom is het fijn als je goed ter been bent en goede kleding draagt die geschikt is voor de weersomstandigheden die dag.

Wat ga je doen? Het bosbad duurt 2,5 uur, waarin we onze zintuigen gebruiken om met en in het parkbos te zijn. Ik zal je als gids uitnodigen om deel te nemen aan bepaalde activiteiten die je helpen uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam en je gevoel. Er is een aantal momenten waarop je de mogelijkheid hebt om je ervaringen te delen met de groep, maar dat is niet verplicht. Aan het eind van het bosbad is er een theeceremonie.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar theforestbathingcircle@gmail.com

Met het kopen van een kaartje ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website van The Forest Bathing Circle.

Deel dit evenement

bottom of page