top of page
Online begeleide bosbad sessie
Online begeleide bosbad sessie

ma 26 okt

|

Zoom

Online begeleide bosbad sessie

In deze online begeleide forest bathing sessie help ik je op een verrassende en ontspannen manier in en met de natuur te zijn. Het helpt je te ontspannen en even niet bezig te zijn met dagelijkse beslommeringen of zorgen.

De sessie is volgeboekt
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 okt 2020, 10:00 – 12:00

Zoom

Over het evenement

In een online begeleide forest bathing sessie komen verschillende mensen die elk op een andere plek in de natuur zijn, samen in Zoom op een afgesproken tijdstip. Gedurende twee uur zal ik jou en de anderen vervolgens begeleiden in een bosbad ervaring. Ik doe dit door middel van het geven van begeleide meditaties en korte eenvoudige instructies om je zintuigen te openen. Ook delen we op gezette momenten wat ons opvalt, alleen wanneer je hier behoefte toe voelt.

Tijdens een dergelijke sessie heb je altijd een oortje van je koptelefoon in en de andere uit. Je telefoon hoef je verder eigenlijk nauwelijks aan te raken of te gebruiken.

Een voordeel van meedoen aan een online begeleid bosbad is dat jij de regie houdt over waar en, eventueel met wie, je het bosbad wilt ervaren. Ook kan ik als gids zoveel mogelijk inspelen op de locatie en de omstandigheden van de deelnemers.

Hoe werkt het?

 • Download de gratis Zoom-app op jouw smartphone https://zoom.us/
 • Zoek een plek in de natuur waar je je prettig voelt en waar je 2 uur lang zonder afleiding kunt zijn. Dit kan zijn een bos, maar jouw tuin, een park of andere natuurlijke omgeving kan ook.
 • Druk bij aanvang van het bosbad waarvoor je je hebt ingeschreven op de Zoomlink die je per e-mail ontvangen hebt.
 • Zorg dat je telefoon vol is en een goede ontvangst heeft. Neem waar mogelijk een mobiele oplader mee.
 • Verder heb je een koptelefoon nodig en kan je een notitieboek meenemen en thee of iets anders te drinken

Na het boeken van een kaartje ontvang je een email met daarin de link naar de Zoom meeting, meer informatie over hoe je Zoom gebruikt en hoe je je het beste kan voorbereiden.

Neem contact met ons op via theforestbathingcircle@gmail.com mocht je nog vragen hebben.

Tickets

 • Online begeleide bosbad sessie

  € 18,00
  +€ 0,45 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page