top of page
ONLINE BEGELEID BOSBAD VANAF JOUW FAVORIETE PLEK IN DE NATUUR
ONLINE BEGELEID BOSBAD VANAF JOUW FAVORIETE PLEK IN DE NATUUR

wo 24 mei

|

Online begeleid via Zoom

ONLINE BEGELEID BOSBAD VANAF JOUW FAVORIETE PLEK IN DE NATUUR

Tijdens een online begeleid bosbad ben jij op een plek in de natuur die goed voelt voor jou en waar je twee uur ongestoord kan zijn. Ik begeleid je middels uitnodigingen en meditaties/visualisaties om te vertragen, verstillen en je op een andere manier te verbinden met je omgeving.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

24 mei 2023, 19:30 – 21:30

Online begeleid via Zoom

Over het evenement

Tijdens een online begeleid bosbad ben jij op een plek in de natuur die goed voelt voor jou en waar je twee uur ongestoord kan zijn.

Samen met de andere deelnemers en Eefje kom je online in een Zoom ruimte vanwaar je middels uitnodigingen en meditaties begeleid wordt in het vertragen, verstillen en verbinden met de natuur om jou heen. Misschien is dit een plek die je al heel goed kent en waar je vaak komt. Een plek die je middels een begeleid bosbad op een andere manier zintuiglijk gaat ervaren.

Tijdens het bosbad houd je je telefoon aan, maar je bent er verder niet mee bezig. Het dient enkel om het contact met de gids en de anderen mogelijk te maken. Je kan, als je wilt, ook het gehele bosbad je videofunctie uit laten. Het gaat om jouw ervaring, jouw moment samen met de natuur.

Op de momenten waarop er de gelegenheid is om ervaringen te delen mag dat in woorden maar ook in stilte.

Ter voorbereiding vraag ik je het volgende te doen.

- Download de gratis Zoom-app op je smartphone https://zoom.us (als je die nog niet hebt)

- Zoek een plek in de natuur waar jij graag bent, een plek waar je je prettig voelt en het liefst zo ongestoord kan zijn. Het hoeft niet een groot of wild bos te zijn, een park kan ook en zelfs je tuin kan werken, mocht je die hebben. Het is geheel aan jou om te besluiten waar je dit bosbad wilt gaan ervaren. Belangrijk is dat je er goede ontvangst hebt op je telefoon (misschien wil je dit van te voren checken, mocht je daaraan twijfelen).

- Je neemt mee: je smartphone, koptelefoon waarvan je een oortje in en ander oortje uit kan houden, eventueel een notitieboekje met pen en als je wilt een thermoskannetje thee of iets anders te drinken.

- Zorg ervoor dat de batterij van je telefoon vol is bij aanvang van het bosbad. Het gebruik van Zoom kan ervoor zorgen dat de batterij sneller opraakt. Indien je een mobiele oplader hebt kan je die meenemen. Om de levensduur van je batterij te vergroten raad ik je tevens aan om de helderheid/lichtheid van je beeldscherm te verlagen / wifi uit te zetten wanneer je niet op een wifi-netwerk zit / apps die open staan te sluiten.

Een paar dagen voorafgaande aan het bosbad ontvang je van mij de link naar Zoom waar we elkaar ontmoeten.

Bij minder dan 5 deelnemers wordt het bosbad geannuleerd en kan je of een andere keer mee of je geld teruggestort krijgen.

Tickets

  • Online begeleid bosbad

    € 22,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page