top of page
Landgoed Kring van Dorth
Landgoed Kring van Dorth

ma 26 apr

|

Kring van Dorth

Landgoed Kring van Dorth

Kom mee bosbaden op het prachtige landgoed van Kring van Dorth, een ware natuurparel met een afwisselend landschap van beukenlanen, dennenbos, waterpartijen en vergezichten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 apr 2021, 17:30 – 20:30

Kring van Dorth, Kasteelweg, 7216 PD Kring van Dorth, Nederland

Over het evenement

Ga mee bosbaden in het prachtige bos van Kring van Dorth, nabij Deventer, Zutphen en Lochem.  

Ontmoetingspunt

We ontmoeten elkaar bij de parkeerplaats van het bos. 

Prijs: 35 euro

De prijs is inclusief begeleiding van Eefje Ludwig, FTI-gecertificeerde gids, thee en versnapering.

De prijs is exclusief transport van en naar het ontmoetingspunt.

Voor wie?

Bosbaden of forest bathing is geschikt voor iedereen die er nieuwsgierig naar is. Het is heel laagdrempelig. Je hebt er geen speciale vaardigheden of kleding voor nodig, alleen een open vizier en de wil om bewust contact te maken met de natuurlijke elementen. Ondanks dat we niet weinig kilometers lopen en het om ontspanning (niet zozeer inspanning) gaat, loop en sta je wel gedurende 3 uur. Daarom is het fijn als je goed ter been bent en goede kleding draagt die geschikt is voor de weersomstandigheden die dag.

- Voor deze wandeling moeten deelnemers 12 jaar of ouder zijn.

- Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op de wandeling.

- Op de wandeling gaan gezien de huidige Covid maatregelen minimaal en maximaal 4 mensen mee. We houden 1,5 meter afstand. Voor de wandeling ontvang je hierover meer informatie, of neem contact met mij op als je vragen hebt.

Mochten er minder dan 4 aanmeldingen zijn dan wordt het bosbad geannuleerd en ontvang je de kosten weer terug of kan je je deelname bewaren voor een ander bosbad dat gepland staat.

Wat gaan we doen?

Het bosbad duurt 3 uur waarin we onze zintuigen gebruiken om de natuur en het bos te ervaren. We vertragen en lopen eigenlijk maar weinig. Het is daarom ook geen wandeling zoals we dat meestal doen. Ik zal je als gids uitnodigen om deel te nemen aan bepaalde activiteiten die je helpen uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam en je gevoel. Er is een aantal momenten waarop je de mogelijkheid hebt om je ervaringen te delen met de groep, maar dat is niet verplicht. Aan het eind van het bosbad drinken we thee met een kleine versnapering erbij.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar theforestbathingcircle@gmail.com

Met het kopen van een kaartje ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website van The Forest Bathing Circle.

Tickets

  • Deelname bosbad

    € 35,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 0,88 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page