top of page
Forest bathing Amsterdamse Waterleiding Duinen
Forest bathing Amsterdamse Waterleiding Duinen

di 22 dec

|

Amsterdamse Waterleidingduinen

Forest bathing Amsterdamse Waterleiding Duinen

Kom mee bosbaden in de prachtige duinbossen nabij Zandvoort.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

22 dec 2020 10:00 – 13:00

Amsterdamse Waterleidingduinen, 1e Leijweg 2, 2114 BH Vogelenzang, Nederland

Over het evenement

Op dinsdag 22 december begeleid The Forest Bathing Circle jou in de ochtend in een bosbad in de prachtige Amsterdamse Waterleiding Duinen.

Ontmoetingspunt

We ontmoeten elkaar bij de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang Oase. Er is een parkeerplaats voor zowel fietsen als autos (2 euro per auto). Er zijn geen toiletten aanwezig.

Prijs: 35 euro

De prijs is inclusief begeleiding van Eefje Ludwig, FTI-gecertificeerde gids, thee en versnapering.

De prijs is exclusief transport van en naar het ontmoetingspunt en exclusief de 1,50 euro die het kost om een dagkaart aan te schaffen voor de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Voor wie?

Bosbaden of forest bathing is geschikt voor iedereen die er nieuwsgierig naar is. Het is heel laagdrempelig. Je hebt er geen speciale vaardigheden of kleding voor nodig, alleen een open vizier en de wil om bewust contact te maken met de natuurlijke elementen. Ondanks dat we niet weinig kilometers lopen en het om ontspanning (niet zozeer inspanning) gaat, loop en sta je wel gedurende 3 uur. Daarom is het fijn als je goed ter been bent en goede kleding draagt die geschikt is voor de weersomstandigheden die dag.

- Voor deze wandeling moeten deelnemers 12 jaar of ouder zijn.

- Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op de wandeling.

- Op de wandeling gaan gezien minimaal 4 en maximaa 12 mensen mee. We houden 1,5 meter afstand. Voor de wandeling ontvang je hierover meer informatie, of neem contact met mij op als je vragen hebt.

Mochten er minder dan 4 aanmeldingen zijn dan wordt het bosbad geannuleerd en ontvang je de kosten weer terug of kan je je deelname bewaren voor een ander bosbad dat gepland staat.

Wat gaan we doen?

Het bosbad duurt 3 uur waarin we onze zintuigen gebruiken om de natuur en het bos te ervaren. We vertragen en lopen eigenlijk maar weinig. Het is daarom ook geen wandeling zoals we dat meestal doen. Ik zal je als gids uitnodigen om deel te nemen aan bepaalde activiteiten die je helpen uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam en je gevoel. Er is een aantal momenten waarop je de mogelijkheid hebt om je ervaringen te delen met de groep, maar dat is niet verplicht. Aan het eind van het bosbad drinken we thee met een kleine versnapering erbij.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar theforestbathingcircle@gmail.com

Met het kopen van een kaartje ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website van The Forest Bathing Circle.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Deelname forest bathing sessie

  € 35,00

  btw inbegrepen

  +€ 0,88 servicekosten

  € 35,00

  btw inbegrepen

  +€ 0,88 servicekosten

  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page