top of page
Forest bathing Amsterdamse Amsterdamse Bos
Forest bathing Amsterdamse Amsterdamse Bos

vr 04 dec

|

Amsterdamse Bos

Forest bathing Amsterdamse Amsterdamse Bos

The Forest Bathing Circle neemt je mee naar het Amsterdamse Bos. Ervaar wat bosbaden voor en met je kan doen. Vertraging, verstilling, plezier en verwondering.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

04 dec 2020, 13:00 – 16:00

Amsterdamse Bos, 1182 DB Amstelveen, Nederland

Over het evenement

The Forest Bathing Circle neemt je mee naar het Amsterdamse Bos. Ervaar wat bosbaden voor en met je kan doen. Vertraging, verstilling, plezier en verwondering.

Ontmoetingspunt

We ontmoeten elkaar op de Parkeerplaats Bosrand weg. Er is een parkeerplaats voor zowel fietsen als auto's. Er zijn geen toiletten aanwezig.

Tijd 13.00-16.00. We starten om 13.00 uur stipt, dus wees uiterlijk 10 minuten voor aanvangstijd aanwezig.

Prijs: 35 euro

De prijs is inclusief begeleiding van Eefje Ludwig, FTI-gecertificeerde gids, thee en versnapering.

De prijs is exclusief transport van en naar het ontmoetingspunt.

Voor wie?

Bosbaden of forest bathing is geschikt voor iedereen die er nieuwsgierig naar is. Het is heel laagdrempelig. Je hebt er geen speciale vaardigheden of kleding voor nodig, alleen een open vizier en de wil om bewust contact te maken met de natuurlijke elementen. Ondanks dat we niet weinig kilometers lopen en het om ontspanning (niet zozeer inspanning) gaat, loop en sta je wel gedurende 3 uur. Daarom is het fijn als je goed ter been bent en goede kleding draagt die geschikt is voor de weersomstandigheden die dag.

- Voor deze wandeling moeten deelnemers 12 jaar of ouder zijn.

- Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op de wandeling.

- Op de wandeling gaan maximaal en minimaal 4 deelnemers mee. Vanwege Covid-19 volgen we alle richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM, inclusief een veilige afstand van 1,5 meter. Voor de wandeling ontvang je hierover meer informatie, of neem contact met mij op als je vragen hebt. 

Mochten er minder dan 4 aanmeldingen zijn dan wordt het bosbad geannuleerd en ontvang je de kosten weer terug of kan je je deelname bewaren voor een ander bosbad dat gepland staat.

- Dit bosbad wordt in principe in het Nederlands begeleid tenzij er deelnemers zijn die geen Nederlands begrijpen. Dan spreekt de gids Engels en kan jij als deelnemer, mocht je dat willen, alsnog in het Nederlands spreken op de momenten dat we ervaringen delen.

Wat gaan we doen?

Het bosbad duurt 3 uur waarin we onze zintuigen gebruiken om de natuur en het bos te ervaren. We vertragen en lopen eigenlijk maar weinig. Het is daarom ook geen wandeling zoals we dat meestal doen. Ik zal je als gids uitnodigen om deel te nemen aan bepaalde activiteiten die je helpen uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam en je gevoel. Er is een aantal momenten waarop je de mogelijkheid hebt om je ervaringen te delen met de groep, maar dat is niet verplicht. Aan het eind van het bosbad drinken we thee met een kleine versnapering erbij.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar theforestbathingcircle@gmail.com

Met het kopen van een kaartje ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website van The Forest Bathing Circle.

Tickets

  • Deelname forest bathing sessie

    € 35,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 0,88 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page