top of page
Beeldmerk TFBC (Wit).png

JOUW GIDS IN BOSBADEN​

Ervaar de helende kracht van de natuur​ en leef je leven met meer gezondheid, rust en verbinding

ONTDEK HET AANBOD VAN
THE FOREST BATHING CIRCLE

BOSBADSESSIES.jpeg
BOSBAD OP LOCATIE​

De bosbadsessies bieden een veilige, inspirerende en speelse container waarin je kennis kan maken met de beoefening. 

IMG_0794.jpeg
OPLEIDING
TOT GIDS

Word gecertificeerd bosbadgids bij The Forest Bathing Circle en deel je liefde voor de natuur

AUDIOGIDSEN.jpeg
AUDIOGIDSEN​

Bosbaden waar en wanneer het jou uitkomt met de audiogidsen van The Forest Bathing Circle.

BOSBADBOX.jpeg
BOSBADBOX​

De BosbadBox biedt je tips, inspiratie en concrete uitnodigingen om te doen wanneer je gaat bosbaden.

Home: Headliner
IN 2024 START EEN VOORJAARS- EN EEN NAJAARSEDITIE VAN DE OPLEIDING TOT BOSBADGIDS
OPLEIDING.png

OPLEIDING TOT BOSBADGIDS​

Droom je ervan om zelf mensen de helende kracht van de natuur bij te brengen en te laten ervaren?

In 2024 verzorgt The Forest Bathing Circle een voorjaarsronde en een najaarsronde van de gecertificeerde Opleiding tot Bosbadgids.

The Forest Bathing Circle is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut waardoor de Opleiding tot Bosbadgids is vrijgesteld van btw.

BOSBADEN ALS BRUG TUSSEN JOU EN DE NATUUR

Bosbaden is een beoefening waarbij je vertraagt en verstilt in de natuur. Je bent niet alleen in de natuur, maar vooral met de natuur. Via je zintuigen maak je verbinding met de natuur in en om jou heen. Het is als een brug tussen jou en de meer-dan-menselijke-wereld. Bosbaden ondersteunt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam en geest. Het brengt onder andere ontspanning, verwondering, inzicht, een gevoel van verbondenheid en energie.

BESTEL NU JE BOSBADBOX

BOSBADBOX KOPEN.png

De BosbadBox biedt je tips, inspiratie en concrete uitnodigingen om te doen wanneer je gaat bosbaden, waar en wanneer je zelf wilt.

BOSBADEN OP LOCATIE 

Voor particulieren begeleid ik elke maand bosbaden op prachtige locaties in Nederland. De sessies die ik begeleid bieden een veilige, inspirerende en speelse container waarin je kennis kan maken met bosbaden of jouw bestaande beoefening kan verdiepen. Bosbaden voor besloten groepen pas ik in locatie en vorm aan naar behoeften. 

BOSBADEN OP LOCATIE.png

AUDIOGIDSEN

Bosbaden waar en wanneer het jou uitkomt en hier toch begeleiding in ontvangen. Met een bosbad audiogids maak je in ruim een uur een persoonlijke reis met de natuur, afgestemd op het seizoen, een specifiek zintuig of specifieke kenmerken van je natuurlijke omgeving. 

BOSBADEN BRACHT MIJ WEER THUIS

BOSBADEN BRACHT MIJ THUIS.jpeg

Ik kwam in 2019 in aanraking met bosbaden, toen ik aan de Atlantische Oceaan in Portugal woonde. De beoefening bracht me weer thuis. In mezelf, en in verbinding met de aarde. Gegrepen door de kracht en toegankelijkheid van de beoefening, de fascinerende wetenschappelijke basis en wens om dit over te brengen op anderen volgde ik opleiding tot gecertificeerd bosbadgids. Sinds de oprichting van The Forest Bathing Circle heb ik honderden mensen en vele organisaties begeleid in het (opnieuw) ervaren van de helende kracht van de natuur.

DIT IS WAT ANDEREN ERVAREN​

BEELDMERK BLACK-01.png

"Ik ben nog steeds aan het nagenieten van het bosbad van afgelopen zondag. Na het lezen van het boek en het nu echt ervaren wat een bosbad precies inhoudt, begrijp ik meer wat ZIJN in de natuur voor een mens kan betekenen, wat een grote waarde dat kan zijn. Nogmaals dank voor jouw begeleiding hierin"

- Leander

BEELDMERK BLACK-01.png

"Samen met mijn man heb ik een begeleid bosbad ervaren. We hebben er erg van genoten. Eefje is een professionele gids die iedereen de ruimte geeft zijn eigen ervaring te beleven. Het raakte me om het bos te ervaren via mijn zintuigen. Ik kan niet wachten om nog een keer te gaan!" 

- Sasja

BEELDMERK BLACK-01.png

"Ik zou iedereen de ervaring van een bosbad van harte gunnen. Zeker onder begeleiding van Eefje, die je eerlijk en professioneel ondersteunt in je eerste stappen. Het was een hele waardevolle ervaring gisteravond!"

- Fokko

BEELDMERK BLACK-01.png

"Een bosbad voelt alsof ik stap uit een ander tijdperk, terug naar waar ik oorspronkelijk vandaan kom. De hele dag druk, vol van taken, alles lijkt zo belangrijk. Tijdens het bosbaden vallen al deze gedachtes en gevoelens weg, en maakt de gejaagdheid plaats voor rust en vreugde. Ik voel mij na het bosbad heel relaxed en tegelijk energieker en met een scherper inzicht. Het werkt nog lang door."

- Marloes

BEELDMERK BLACK-01.png

"Wat een mooie magische reis! Eefje is een geweldige gids bij een (her)ontdekkingstocht in de natuur en jezelf! Dank!"

- Leo

ZOALS GEZIEN IN

VOLKSKRANT.png
TROUW.png
HAPPINEZ.png
ELLE.png
Schermafbeelding 2023-01-23 om 15.20.08.png
HOLISTIK.png
FLOW.png
BIJENKORF.png

Ontvang gemiddeld een keer per maand The Forest Bathing Circle Nieuwsbrief ​

Dankjewel!

bottom of page